Προς απέλαση 21 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας

Προς απέλαση 21 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας

Εικοσιένα πρόσωπα που εντοπίστηκαν να διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, τέθηκαν υπό κράτηση μετά από επιχείρηση που διενεργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου Αστυνομίας με την στήριξη μελών και από επαρχιακά κλιμάκια, όπως ΥΑΜ Πάφου, ΥΑΜ Λευκωσίας, ΥΑΜ Λάρνακας και ΥΑΜ Λεμεσού διενήργησαν μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση για προώθηση επαναπατρισμού παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε υποστατικά στην περιοχή του Δήμου Γεροσκήπου όπου ελέγχθηκαν συνολικά 17 υποστατικά.

Από την εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι 21 άτομα διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε διάφορες πόλεις, ενώ αναμένεται να εκδοθεί διάταγμα απέλασης τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα δυτικά του Ομόδους, αφού κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.