Ενδιαφέρεστε για εργασία στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές; - Όλες οι λεπτομέρειες

Ενδιαφέρεστε για εργασία στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές; - Όλες οι λεπτομέρειες

Δημόσιοι υπάλληλοι με εμπειρία Προεδρεύοντος ή Βοηθού Υπαλλήλου Εκλογικού Κέντρου σε πολιτειακές εκλογές, μπορούν με ισχύ από σήμερα Πέμπτη να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την θέση του Προεδρεύοντος σε Εκλογικό Κέντρο των επικείμενων Αρχιεπισκοπικών Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κύπρου, «οι δηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και τις 11:59 π.μ. της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022».

Ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας για υποβολή δηλώσεων είναι ο https://dec.churchofcyprus.org.cy ο οποίος είναι αναρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου https://churchofcyprus.org.cy

Σημειώνεται ότι δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνον μέσω των πιο πάνω ιστοσελίδων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE