Οι εορτασμοί της ντροπής ξεκινούν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Οι εορτασμοί της ντροπής ξεκινούν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Από την Κυριακή,19 Ιουλίου θα αρχίσουν στα κατεχόμενα οι εορτασμοί για την εισβολή που θα κορυφωθούν την Δευτέρα, 20 Ιουλίου με την στρατιωτική παρέλαση που φέτος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα αντί το πρωί, στην παρουσία και του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι εορτασμοί θα αρχίσουν με 21 πυροβολισμούς το μεσημέρι της Κυριακής και την ομιλία του Μουσταφά Ακιντζί στον Μπαϊράκ. Η στρατιωτική παρέλαση την Δευτέρα θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, ενώ στις 20.30 την ίδια μέρα ο Τ/κ ηγέτης θα δώσει δεξίωση στο “προεδρικό”.

Στο πλαίσιο των εορτασμών ο Τζεμ Καραμπάι, Τούρκος δύτης που κατέχει το ρεκόρ περισσότερης ώρας κάτω από το νερό (192 ώρες 19 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα) θα προσπαθήσει κάτι ανάλογο αύριο το πρωί εισερχόμενος σε παραλία της Κερύνειας.

Ένα υποβρύχιο, μια άκατος και μία κορβέτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού θα αγκυροβολήσουν την Κυριακή στην Κερύνεια, ενώ μια φρεγάτα θα βρίσκεται στα ανοικτά. Την ίδια μέρα η ομάδα “τουρκικά αστέρια” της πολεμικής αεροπορίας θα πραγματοποιήσουν επίδειξη επίσης στην Κερύνεια.

Εκδηλώσεις θα υπάρξουν και στις άλλες πόλεις στις 20 Ιουλίου. Στις 21 Ιουλίου στην κατεχόμενη Κυθρέα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα θύματα της Αλαμινού και την επομένη για τους Τ/κ του Άγιου Ανδρόνικου. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις για τους νεκρούς σε Έγκωμη και και Αγγολέμι.

Όπως επίσης μεταδίδεται στα κατεχόμενα, εκδηλώσεις για την εισβολή θα πραγματοποιηθούν και στη Μερσίνη της Τουρκίας ενώ μια αντιπροσωπεία της “ένωσης ηρώων ΤΜΤ Κύπρου” βρίσκεται ήδη εκεί από τις 13 του μηνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE