Γνωστή ηθοποιός για Λιγνάδη: «Eρχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του» - «Δεν σοκαρίστηκα καθόλου»

Γνωστή ηθοποιός για Λιγνάδη: «Eρχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του» - «Δεν σοκαρίστηκα καθόλου»

Η ηθοποιός, Βαλέρια Κουρούπη, παραχώρησε μια πολύωρη και εντελώς εξομολογητική συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» μιλώντας για εκείνη αλλά και για ζητήματα της επικαιρότητας.

Ανάμεσα λοιπόν σε όλα αυτά αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρης Λιγνάδης, για τον οποίο σήμερα έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη, ωστόσο τόνισε πως σε κοινή συνεργασία τους στο θέατρο είχε αντιληφθεί περίεργες κινήσεις, που βέβαια δε φανταζόταν το μέγεθος της σοβαρότητάς τους.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δηλαδή για τους βιασμούς αλλά ξέραμε για κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις.

Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι; Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν ‘τι να κάνουμε;’ Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο» είπε η Βαλέρια Κουρούπη στη διαδικτυακή εκπομπή.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE