Ελλάδα: Δεν πήρε ποτέ του δίπλωμα - Οδηγούσε για 20 χρόνια με σωρεία παραβάσεων - «Βιάζομαι, δεν έχω υπομονή»

Ελλάδα: Δεν πήρε ποτέ του δίπλωμα - Οδηγούσε για 20 χρόνια με σωρεία παραβάσεων - «Βιάζομαι, δεν έχω υπομονή»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ένας ασυνείδητος οδηγός, κάνοντας παράλληλα αρκετές παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στους ελληνικούς δρόμους συναντά κανείς κάθε πιθανό πρόβλημα και ευτράπελο, που δυστυχώς συχνά οδηγεί σε κάποιο τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα.

Ένα από αυτά τα… απίστευτα των ελληνικών δρόμων είναι και το γεγονός πως ένας οδηγός κυκλοφορούσε για 20 χρόνια χωρίς να έχει το απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης.

Ειδικότερα, ο Alpha εντόπισε τον συγκεκριμένο οδηγό που αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο στους δρόμους της χώρας, ο οποίος αποκάλυψε πως πέρα από το γεγονός ότι δεν είχε πάρει ποτέ του το δίπλωμα οδήγησης, έκανε και αρκετές παραβάσεις.

Μάλιστα, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του, λέγοντας ότι είναι… νευρικός. «Βιάζομαι, δεν έχω υπομονή όταν οδηγώ», σημείωσε.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος οδηγός έκανε γνωστό πως οδηγήθηκε για ένα μήνα στη φυλακή, καθώς δικάστηκε ερήμην για τροχαίες παραβάσεις. «Πήγα φυλακή ένα μήνα για τον ΚΟΚ. Δικάστηκα και δεν είχα βγάλει το δίπλωμα» συμπλήρωσε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.