Προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ευρώπη με πλαστό διαβατήριο - Υπό κράτηση ένα πρόσωπο

Προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ευρώπη με πλαστό διαβατήριο - Υπό κράτηση ένα πρόσωπο

Yπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο για υπόθεση πλαστογραφίας στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόσωπο χρησιμοποίησε πρόσφατα το κανονικό του διαβατήριο προκειμένου να ταξιδέψει στο Αμάν της Ιορδανίας, ενώ είχε αγοράσει και εισιτήριο για την συγκεκριμένη πτήση. Όταν πέρασε από τον έλεγχο και εισήλθε στην αίθουσα επιβατών επιχείρησε να επιβιβασθεί σε άλλη πτήση για Ευρωπαϊκό προορισμό, αφού είχε εξασφαλίσει εισιτήριο και για την πτήση αυτή.

Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο επιχείρησε να χρησιμοποιήσει πλαστό διαβατήριο, χώρας μέλους της ΕΕ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE