Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε, όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω»

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε, όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω»

Για τον σύντροφό της, το ντύσιμο που επιλέγει και τα σχόλια, που ακούει στις εμφανίσεις της μίλησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η dj έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τη συνάντησαν σε βραδινή εκδήλωση και απόσπασμα από αυτές προβλήθηκε στο «Happy Day».

«Είμαι πολύ τυχερή, γιατί ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει να ντύνομαι σέξι. Όταν είμαι με φόρμες μου λέει "πώς είσαι έτσι σήμερα;". Φόρμες μόνο στο γυμναστήριο και αυτές δεν τις πολυαποδέχεται, προτιμάει τα κολάν. Γενικά τα στενά για να αναδεικνύω το σώμα μου», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, όταν αποφασίζει να φορέσει κάτι πιο «σοβαρό», ακούει διάφορα σχόλια. «Όταν φοράω κάτι πολύ σοβαρό, που σπάνια το κάνω, ακούω κράξιμο, του στυλ “τι φοράς σήμερα;”», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τα σχόλια που ακούει στον δρόμο για την εμφάνισή της και ιδιαίτερα για το σώμα της. Ακόμα και ο σύντροφός της, δεν άντεξε και τη σχολίασε, όταν την είδε στον δρόμο.

«Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω, δεν μπορώ να το πω, στον υπερθετικό βαθμό είναι. Με βλέπεις από πίσω να περπατάω, τι θα μου πεις; Με στενό παντελόνι πχ. Όταν με είδε εκείνος και μετά κατάλαβε ότι είμαι εγώ, μου λέει "Μάγκυ, συγγνώμη". Του λέω "τι συγγνώμη; Δεν πειράζει, καλό είναι"», είπε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE