Αρχιεπισκοπικές: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι

Αρχιεπισκοπικές: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι

Ο Ιωάννης Χαριλάου, Γενικός Έφορος Αρχιεπισκοπικών Εκλογών και Διευθυντής Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη υπενθυμίζει ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου σε συνεδρία της στις 14 Νοεμβρίου αποφάσισε όπως στις επερχόμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές θα τεθούν υποψηφιότητες μέσω εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

«Ως εκ τούτου, καλούνται όσοι επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια για να είναι εκλόγιμοι σύμφωνα με τα άρθρα 20 και 30 του Καταστατικού Χάρτη της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Κύπρου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με γραπτή ενυπόγραφη επιστολή στο γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, μεταξύ των ωρών 9πμ και 11πμ», αναφέρει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE