Το «ευχαριστώ» του Ερντογάν σε Ελλάδα και ΗΠΑ μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Το «ευχαριστώ» του Ερντογάν σε Ελλάδα και ΗΠΑ μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Eνα tweet ανάρτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερνοτγάν μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, με το οποίο ευχαριστεί όλα τα κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς που εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους προς την Τουρκία για το τρομοκρατικό χτύπημα, το μεσημέρι της Κυριακή στον πολυσύχναστο δρόμο Ιστικλάλ, στην Κωνσταντινούπολη.

 

Μεταξύ των χωρών που απεικονίζονται στο tweet σε εικονίδια με σημαίες είναι και η Ελλάδα και οι ΗΠΑ, σε βάρος των οποίων χτες ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού είχε εκτοξεύσει ανυπόστατους ισχυρισμούς, ειδικά σε βάρος των ΗΠΑ ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία.

 

 

Χθες, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, λέγοντας πως αν δεν είχαν πιάσει την ύποπτη για τη βόμβα στη Θεσσαλονίκη, θα είχε περάσει στη χώρα μας.

O Σουλεϊμάν Σοϊλού αναφέρθηκε και στις ΗΠΑ, με την Τουρκία να «απορρίπτει» τα συλλυπητήρια των Ηνωμένων Πολιτειών, που «υποστηρίζουν τους τρομοκράτες» Κούρδους του Κομπάνι.

«Δεν δεχόμαστε, απορρίπτουμε, τα συλλυπητήρια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συμμαχία μας με ένα κράτος που συντηρεί το Κομπάνι και θύλακες τρομοκρατίας (…) πρέπει να συζητηθεί», δήλωσε ο Σοϊλού, ο οποίος κατηγορεί τους μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και μερικούς συμμάχους τους, που υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς, ότι διέπραξαν τη φονική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE