Είσαι άνεργος πτυχιούχος και θέλεις να εργαστείς στις Προεδρικές Εκλογές; - Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος – Το χρονοδιάγραμμα

Είσαι άνεργος πτυχιούχος και θέλεις να εργαστείς στις Προεδρικές Εκλογές; - Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος – Το χρονοδιάγραμμα

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι από σήμερα (15/11) υπάρχει η δυνατότητα δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι, μέσω της ιστοσελίδας https://aps.elections.moi.gov.cy/, να δηλώσουν ενδιαφέρον για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Προεδρικών Εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και, σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Η προθεσμία για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων θα ισχύει μέχρι και τα μεσάνυκτα της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι, δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά στους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE