Καθηγήτρια άφησε σημείωση πάνω στο διαγώνισμα μαθήτριας στη Κύπρο - Η συγκινητική αντίδραση της μητέρας

Καθηγήτρια άφησε σημείωση πάνω στο διαγώνισμα μαθήτριας στη Κύπρο - Η συγκινητική αντίδραση της μητέρας

Το παιδαγωγικό σύστημα, είναι ένα από τα βασικότερα "εργαλεία" στην ανάπτυξη παιδείας ενός παιδιού.

Μια Κύπρια μητέρα, ανέβασε τη σημείωση που άφησε καθηγήτρια στο διαγώνισμα της κόρης της, θέλοντας να την ευχαριστήσει για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ψυχολογικές καταστάσεις των παιδιών και κυρίως της κόρης της.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της μητέρας στην σελίδα "Mαμάδες Cy", η κόρη της έχει πρόβλημα με το άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα να το διαχειριστεί. Ωστόσο η καθηγήτρια, αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη μαθήτρια, διακατέχεται από άγχος και φρόντισε με μια σημείωση της να χαρίσει χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.

«Ένα διαγώνισμα δεν είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μας για να αγχωνόμαστε τόσο. Λίγο άγχος είναι βοηθητικό, πολύ είναι παραλυτικό» , ήταν κάποια από τα λόγια της καθηγήτριας στη σημείωση

Δείτε την σημείωση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Σοκ και ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην Ανάγεια και όχι μόνο, η είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου Αντώνη Κουρρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη θάλασσα του Κιτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE