Σωματείο ΑΕΚ: Με ρόπαλα και πέτρες η επίθεση κουκουλοφόρων - Έριξαν και κροτίδα

Σωματείο ΑΕΚ: Με ρόπαλα και πέτρες η επίθεση κουκουλοφόρων - Έριξαν και κροτίδα

Ζημιές σε παράθυρα και πόρτες, του υποστατικού όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ, στη Λάρνακα, προκλήθηκαν χθες βράδυ, μετά από επίθεση αγνώστων κουκουλοφόρων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.20μ.μ. χθες, περίπου 30 άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, προσέγγισαν πεζοί την πίσω πλευρά του υποστατικού, όπου με τη χρήση ροπάλων, πετρών και άλλων αντικειμένων έσπασαν έξι παράθυρα και πόρτες του εν λόγω υποστατικού. Ακολούθως φέρονται να έριξαν κροτίδα εντός του υποστατικού και να τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Παράλληλα, διενεργήθηκαν περιπολίες στην γύρω περιοχή, για εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι κατά τον χρόνο της επίθεσης, το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων ήταν κλειστό.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE