Αβέρωφ: «Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το δικαίωμα στους νέους μας, σε προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο»

Αβέρωφ: «Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το δικαίωμα στους νέους μας, σε προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο»

Στην οδό Λήδρας και στη πλατεία Φανερωμένης βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μετά την παρουσίαση των 16 αξόνων για τη στήριξη της οικογένειας την προσιτή στέγη και το προσιτό ενοίκιο, ο κ. Νεοφύτου, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης και τη σύζυγό του κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέες και νέους αλλά και κατοίκους της περιοχής ενώ δήλωσε στη συνέχεια τα εξής:  

«Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το δικαίωμα στους νέους μας, σε προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο. Γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε σε τρία συγκεκριμένα μέτρα:

Πρώτον,  επέκταση της οικονομικής στήριξης στα νεαρά ζευγάρια που να συμπεριλάβει και τις αστικές περιοχές.

Δεύτερον, με συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να δώσουμε τη δυνατότητα στη δημιουργία κοινωνικής στέγης.

Τρίτον, με ενοποίηση όλων των δομών στέγασης κάτω από τον ΚΟΑΓ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE