Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε νυχτερινό κέντρο, του έσπασαν δύο δόντια - Καταζητείται 21χρονος

Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε νυχτερινό κέντρο, του έσπασαν δύο δόντια - Καταζητείται 21χρονος

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εναντίον 21χρονου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 13.11.22 και η ώρα 05:00 το πρωί καταγγέλθηκε από  17χρονο  από την Πάφο, ότι περί η ώρα 02:30 ενώ βρισκόταν σε  νυχτερικό κέντρο της Πάφου δέχτηκε αναίτια επίθεση από άλλο πρόσωπο το οποίο τον κτύπησε με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος του και του προκάλεσε θλαστικά τραύματα και απώλεια δύο δοντιών της κάτω γνάθου.

Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου, κατοίκου Πάφου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE