Το κόλπο για να βρεις το κινητό τηλέφωνο όταν είναι στο αθόρυβο και το ψάχνεις

Το κόλπο για να βρεις το κινητό τηλέφωνο όταν είναι στο αθόρυβο και το ψάχνεις

Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι στο αθόρυβο είναι με σιγουριά ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Όμως συμβαίνει. Και υπάρχουν, μάλιστα, στιγμές που μπορεί να μην ξέρεις αν το έχεις αφήσει κάπου στο σπίτι ή ακόμη και στο αυτοκίνητο.

Υπάρχει, ωστόσο, τρόπος να το βρεις και μάλιστα πολύ εύκολα. Όποια συσκευή και αν έχεις…

Αρχικά, αν έχεις συσκευή Android, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Device Manager. Τι πρέπει να κάνεις; Μπαίνεις σε αυτή την εφαρμογή από μια άλλη συσκευή. Μπορείς για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις έναν σταθερό υπολογιστή, το laptop ή το tablet σου. Στέλνοντας ένα συγκεκριμένο σήμα στο κινητό, μέσω μιας διαδικασίας, αυτό παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα συνδέεις στον λογαριασμό Gmail σου από το android.com/devicemanager και επιλέγεις την επιθυμητή δράση (Ring). Το ρυθμίζεις, μάλιστα, στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου για να ακούσεις σίγουρα τον ήχο.

Με τον ίδιο περίπου τρόπο λειτουργεί και η λύση για τις συσκευές iOS. Μπαίνεις στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγεις τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σου για να το βρεις. Χτυπάει τόσο δυνατά που αποκλείεται να μην το εντοπίσεις.

Αν τώρα δεν έχεις κάποιο από τα δύο λογισμικά υπάρχει ένας απλός τρόπος να το εντοπίσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις από οποιαδήποτε συσκευή είναι να προσπαθήσεις να το βρεις μέσω της μουσικής, ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο. Πώς λειτουργεί αυτό; Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, σε βοηθούν να βρεις τη χαμένη σου συσκευή.

Την επόμενη φορά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν δεν βρίσκεις το κινητό σου με χαμηλωμένη την ένταση. Οι λύσεις αυτές θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE