ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε νάρκη στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή

ΕΛΛΑΔΑ:  Βρέθηκε νάρκη στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή

Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών για νάρκη που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν το λιμενικό σώμα ενημερώνεται για την ύπαρξη μίας νάρκης στη θάλασσα του Πετρέ στο Ρέθυμνο η οποία βρισκόταν μόλις ένα ναυτικό μίλι από την ακτή.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού που βρήκε σε βάθος 32 μέτρων τη νάρκη.

Άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή και το κλιμάκιο προχώρησε στην ασφαλή εξουδετέρωση της νάρκης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη διαχείριση κρίσεων στη διαμόρφωση πολιτικής- Τι αφήνει πίσω της η Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Από τη διαχείριση κρίσεων στη διαμόρφωση πολιτικής- Τι αφήνει πίσω της η Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η 30ή Ιουνίου σηματοδότησε το τέλος ενός εξαμήνου που αποτέλεσε ίσως τη σημαντικότερη ευρωπαϊκή δοκιμασία της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά την πρώτη της Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 2012.

BEST OF TOTHEMAONLINE