Συναντήσεις Προέδρου Αναστασιάδη με Σακελλαροπούλου και Οικουμενικό Πατριάρχη

Συναντήσεις Προέδρου Αναστασιάδη με Σακελλαροπούλου και Οικουμενικό Πατριάρχη

Συναντήσεις διαδοχικά με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο, είχε νωρίς το απόγευμα, στην Αρχιεπισκοπή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Οι συναντήσεις ήταν ολιγόλεπτες και πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας στον καθεδρικό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα για τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β και πριν το γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου προς τους επισήμους που παρέστησαν στην κηδεία.

Συνάντηση είχαν επίσης στο χώρο της Αρχιεπισκοπής η κ. Σακελλαροπούλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος είδε για λίγα λεπτά οικογένειες Ελλήνων από την Ίμβρο και την Τένεδο που διαμένουν στην Κύπρο. Ο Πατριάρχης συνομίλησε επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, ενώ τον χαιρέτισαν εκπρόσωποι άλλων Εκκλησιών που ήταν εκεί για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου.

Στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής εισήλθε μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας και η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE