Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Πιο συγκεκριμένα, η Τάμτα μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο η κόρη της ποζάρει, φορώντας ένα εντυπωσιακό και πολύ κομψό μαύρο στράπλες φόρεμα. Η τραγουδίστρια έγραψε μάλιστα "Χρόνια πολλά στο πιο φωτεινό αστέρι και την αγάπη της ζωής μου". Εκτός από τις τρυφερές ευχές, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητα ανάμεσα στην Τάμτα και την κόρη της.
Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, ενώ όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της η τραγουδίστρια, η κόρη της συχνά είναι πολύ προστατευτική μαζί της.
"Η Άννι σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της.
Η Άννι ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν".
Πηγή: missbloom.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις