Ρουβάς και Αργυρός πατούν σε «βουνά» από γαρύφαλλα στην πίστα - Δείτε βίντεο

Ρουβάς και Αργυρός πατούν σε «βουνά» από γαρύφαλλα στην πίστα - Δείτε βίντεο

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μουσικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έκανε το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου πρεμιέρα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, απαθανατίζουν τους δύο τραγουδιστές να μοιράζονται την πίστα και να ερμηνεύουν μαζί μερικές από τις επιτυχίες τους.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδούν το «Και σε θέλω» του πρώτου, ενώ προσπαθούν να... ισορροπήσουν σε ένα «βουνό» που δημιουργήθηκε από γαρύφαλλα.

Οι θαμώνες διασκέδασαν με το πρόγραμμα και το έδειξαν έμπρακτα, πετώντας τους πανέρια με λουλούδια, τα οποία έφτασαν να είναι τόσα πολλά που οι τραγουδιστές φάνηκε να σκαρφαλώνουν πάνω τους για να σταθούν στην πίστα.

Δείτε βίντεο


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE