Απίστευτη τραγωδία: 46χρονος σκότωσε τη σύντροφό του και έβαλε τέρμα στη ζωή του

Απίστευτη τραγωδία: 46χρονος σκότωσε τη σύντροφό του και έβαλε τέρμα στη ζωή του

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη, όταν ένας 46χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα των γονιών του, όπου βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή και στην συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και ο ίδιος.

Όπως μεταδίδει το «www.thousandnews.gr», οι γείτονες άκουσαν το ζευγάρι να καυγαδίζει έντονα και στην συνέχεια πυροβολισμούς. Άμεσα κάλεσαν την αστυνομία. Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα είδαν και τους δυο νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE