Ξεγελάστηκε και έχασε πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ - Θύμα απάτης μέσω διαδικτύου γυναίκα από τη Λεμεσό

Ξεγελάστηκε και έχασε πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ - Θύμα απάτης μέσω διαδικτύου γυναίκα από τη Λεμεσό

Πέραν των 44 χιλιάδων στερλινών (περίπου 50,200 ευρώ) και σχεδόν 2.500 δολάρια Αμερικής (2,400 ευρώ) επένδυσε σε πλατφόρμα που εντόπισε στο διαδίκτυο μια γυναίκα από τη Λεμεσό, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απάτης.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε την Πέμπτη η παραπονούμενη, μεταξύ των ημερομηνιών 26 Σεπτεμβρίου και 2 Νοεμβρίου 2022, επένδυσε 44.656 στερλίνες και 2.427 δολάρια Αμερικής, σε επενδυτική πλατφόρμα που εντόπισε μέσω facebook.

Όταν πρόσφατα επιχείρησε να ρευστοποιήσει τα κέρδη, που σύμφωνα με την επενδυτική πλατφόρμα είχε αποκομίσει, της ζητήθηκε όπως πληρώσει, ως φόρο, χρηματικό ποσό 13 χιλιάδων ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στο 30% επί των κερδών της.

Τότε αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι πληρωμές έγιναν μέσω ηλεκτρονικής τράπεζας και παραλήπτες ήταν 19 διαφορετικοί λογαριασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE