Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών σε 26χρονο για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών σε 26χρονο για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών επέβαλε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 26χρονο για υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια.

Ο 26χρονος, που τελούσε ήδη υπό κράτηση, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο του επέβαλε ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη αυτή των δυόμιση ετών για υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, και συγκεκριμένα 48,89 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης με σκοπό την προμήθεια.

Επιπρόσθετα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε στον 26χρονο μικρότερες ποινές φυλάκισης, 12 μήνες για το αδίκημα της κατοχής κοκαΐνης 5 γραμμαρίων και 3 μήνες για παράνομη χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α.

Οι ποινές, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, συντρέχουν, ενώ ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί την διάπραξη των αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE