Να σταματήσουν οι συζητήσεις για Grexit, ας βοηθήσουμε την Ελλάδα, λέει ο Ντάισελμπλουμ

Να σταματήσουν οι συζητήσεις για Grexit, ας βοηθήσουμε την Ελλάδα, λέει ο Ντάισελμπλουμ

Ο Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως επιθυμεί να σταματήσουν οι συζητήσεις για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

«Θα ήμουν σίγουρα ιδιαίτερα χαρούμενος εάν η συζήτηση για ένα Grexit σταματούσε  και να μπορούσαμε να συζητήσουμε για το πώς θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξαναβρεί το δρόμο της και αυτό στοχεύουμε να κάνουμε με αυτό το πρόγραμμα», δήλωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ έπειτα από τη συνάντηση που είχε στο Βερολίνο με πολιτικούς από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισραήλ, Λίβανος και Συρία στο «κάδρο» - Το μήνυμα της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική

Ισραήλ, Λίβανος και Συρία στο «κάδρο» - Το μήνυμα της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η εξωτερική πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας και, ειδικότερα, η ενίσχυση των σχέσεων με το Ισραήλ, με την κυβέρνηση να απορρίπτει τις επικρίσεις περί υπερβολικής προσέγγισης.

BEST OF TOTHEMAONLINE