I Wanna Dance with Somebody: Νέο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον

I Wanna Dance with Somebody: Νέο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η ιστορία της Γουίτνεϊ Χιούστον έγινε ταινία με την Ναϊόμι Άκι να μεταμορφώνεται στη θρυλική τραγουδίστρια. Η ταραχώδης ζωή της «βασίλισσας της νύχτας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από το απόγειο της καριέρας της, μέχρι και το τελευταίο βράδυ της, λίγο πριν φύγει από υπερβολική χρήση κοκαΐνης.

Η Sony Pictures έφερε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ από το «I Wanna Dance with Somebody» με καινούργια πλάνα από το πολυαναμενόμενο βιογραφικό φιλμ της Κέισι Λίμονς.

«Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτή την σημαντική γυναίκα, για εμένα, τον κόσμο, τις μαύρες γυναίκες, τις Αφρο-Αμερικανίδες. Θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι παρουσιάζεται σωστά» είχε αναφέρει η 30χρονη πρωταγωνίστρια σε δηλώσεις της για τον ρόλο.

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Δείτε το νέο τρέιλερ

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.