Παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα - Χειροπέδες σε γυναίκα

Παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα - Χειροπέδες σε γυναίκα

Υπό κράτηση τέθηκε γυναίκα στον αερολιμένα Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη στις 15:15 στο Τμήμα Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε γυναίκα η οποία παρουσίασε δελτίο ταυτότητας Ελβετίας με προορισμό να ταξιδέψει στην Λιθουανία.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι όπως διαπιστώθηκε, η ταυτότητα που κρατούσε ήταν πλαστή.

Ανακρινόμενη αυτή φέρεται να ομολόγησε ότι έχει εξασφαλίσει το πλαστό έγγραφο έναντι του ποσού των 200 ευρώ από τις κατεχόμενες περιοχές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.