«Μπούκαραν» σε γραφεία και προκάλεσαν αναστάτωση - Φώναζαν και έβριζαν υπαλλήλους

«Μπούκαραν» σε γραφεία και προκάλεσαν αναστάτωση -  Φώναζαν και έβριζαν υπαλλήλους

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για εξύβριση μελών της Αστυνομίας και πρόκληση ανησυχίας στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 9.11.22 και γύρω στις 10:00 δύο πρόσωπα επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΥΑΜ Πάφου με σκοπό να κάνουν μια αίτηση αλλαγής της διεύθυνσης διαμονής τους.

Όταν τους εξηγήθηκε ότι είναι κατόπιν ραντεβού και θα έπρεπε να επανέλθουν άλλη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που τους καθόρισαν για σκοπούς της διενέργειας αυτής άρχισαν να φωνάζουν να διαμαρτύρονται και εξύβρισαν τα μέλη της ΥΑΜ Πάφου.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθηκαν και όπως διαφάνηκε πρόκειτο για 37χρονο και 23χρονο και τελούν υπό κράτηση.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να κατηγορηθούν και να αφεθούν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE