Λυγίζει 22χρονος: Κοιμάται στο αυτοκίνητο - «Θέλω λίγο φαγητό και κουβέρτα - Μπαίνει κρυάδα»

Λυγίζει 22χρονος: Κοιμάται στο αυτοκίνητο - «Θέλω λίγο φαγητό και κουβέρτα - Μπαίνει κρυάδα»

Ακόμα μια ιστορία πολίτη στην Κύπρο, ο οποίος βιώνει δύσκολες οικονομικές στιγμές.

Ο 22χρονος σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας στα social media "Εθελοντές στην Κύπρο ", ζει και κοιμάται στο αυτοκίνητο του.

Ο νεαρός όπως αναφέρει εργάζεται κανονικά, ωστόσο αδυνατεί οικονομικά να καλύψει μια στέγη. Με μήνυμα του προς την ομάδα, ζήτησε τρόφιμα και κουβέρτα.

Μετά από έκκληση για βοήθεια από την ομάδα, κάποιοι εθελοντές προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν προσωρινά εξασφαλίζοντας του για λίγες μέρες διαμονή σε ξενοδοχείο.

Ωστόσο πρόκειται για μια προσωρινή λύση .

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE