Βρετανία: Η στιγμή που νεαρός πέταξε αβγό στον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα - Του πέρασαν χειροπέδες - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Η στιγμή που νεαρός πέταξε αβγό στον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα - Του πέρασαν χειροπέδες - Δείτε βίντεο

Με χειροπέδες κατέληξε ένας νεαρός άνδρας που πέταξε σήμερα ένα αβγό στον Βασιλιά Κάρολο Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου και τη σύζυγό του, Καμίλα, ενώ έκαναν περίπατο στο Γιορκ, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο νεαρός εθεάθη να φωνάζει πως η Βρετανία «χτίστηκε πάνω στο αίμα των δούλων» λίγο πριν «προσγειωθεί» το αβγό στο οδόστρωμα, κοντά στο βασιλικό ζεύγος.

Αστυνομικοί που ήταν παρόντες συνέλαβαν αμέσως τον διαμαρτυρόμενο, υπό τις αποδοκιμασίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τον Κάρολο και την Καμίλα και φώναζαν «ντροπή σου» και «Ο Θεός να σώζει τον Βασιλιά».

Ο Κάρολος Γ' και η βασιλική σύζυγος επισκέφθηκαν σήμερα το Γιορκ για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της Ελισάβετ Β', όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα. Η ταυτότητα του νεαρού ταραξία παραμένει άγνωστη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE