Ακιντζί – Για μια ειλικρινή λύση

Ακιντζί – Για μια ειλικρινή λύση

Με ειλικρίνεια προσπαθούμε για να επιτύχουμε το στόχο της λύσης, που είναι η επίτευξη μιας συμφωνίας για μια ομοσπονδία διζωνική, δικοινοτική, με πολιτική ισότητα και ασφάλεια, δηλώνει ο Μουσταφά Ακιντζί στο μήνυμά του για τη γιορτή του Ραμαζανιού, που αρχίζει αύριο.

Ευχόμενος καλές γιορτές, ο Τ/κ ηγέτης εύχεται επίσης όπως αυτές οι προσπάθειες φέρουν ένα αποτέλεσμα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα με μια συμφωνία που αυτή τη φορά θα μπορέσει να εγκριθεί σε ταυτόχρονα δημοψηφίσματα και από τις δύο κοινότητες. Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, συμπληρώνει, η ζωή δεν σταματά και υπάρχουν βήματα που πρέπει να γίνουν για να είμαστε σταθεροί εσωτερικά ενώ κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν και για να είμαστε δυνατοί εντός ΕΕ, σημειώνει.

Στο μεταξύ, στην πρώτη του ανακοίνωση ο “πρωθυπουργός” Ομέρ Καλιοντζού κάλεσε τους “υπουργούς” να μην στείλουν λουλούδια για το Ραμαζάνι, όπως συνηθίζεται, αλλά να δώσουν τα χρήματα που θα ξόδευαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUARAHMEDEMON, από το Μπαγκλαντες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας.