ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Σήμερα η συνάντηση των επιδημιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων - Τι αναμένεται να συζητηθεί

Σήμερα η συνάντηση των επιδημιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων - Τι αναμένεται να συζητηθεί

Στο Υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι θα συναντήσει τα μέλη της της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό ο Υπουργός Υγείας.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, Δρ Πέτρος Καραγιάννης, ο Υπουργός ζήτησε συνάντηση με αφορμή την απότομη αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες και τις νέες μεταλλάξεις.

«Δεν θα πάρουμε κάποια πρόταση για μέτρα και δεν αναμένω να παρθεί κάποια απόφαση σήμερα», τόνισε ο Δρ. Καραγιάννης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, όπου παρουσίασε τον προϋπολογισμό του Υπουργείου του για το 2023, ο Υπ. Υγείας τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου «δεν είναι η επαναφορά οποιωνδήποτε νέων μέτρων», διαμηνύοντας ωστόσο ότι «με την πανδημία δεν τελειώσαμε» και ότι «δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top