Τραγωδία για 49χρονη στη Λάρνακα - Έπεσε από ύψος καθώς καθάριζε τζάμια

Τραγωδία για 49χρονη στη Λάρνακα - Έπεσε από ύψος καθώς καθάριζε τζάμια

Τραγικό θάνατο βρήκε 49χρονη γυναίκα στην Τερσεφάνου, η οποία έπεσε από ύψος ενώ καθάριζε τζάμια σε οικία.

Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (5/11). Μέλη της Αστυνομίας έλαβαν κλήση για τραυματισμένο πρόσωπο.

Αφού έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τη 49χρονη, η οποία έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε σήμερα (8/11) από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Τα ευρήματα κατέδειξαν πως ο θάνατός της επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης από ύψος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE