Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Σε ομιλία του σήμερα μετά τη λειτουργία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είπε «μνημονεύουμε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο οποίος έφυγε από τον επίγειο αυτόν κόσμο χθες τα ξημερώματα μετά από πολυετή δοκιμασία της υγείας του».
«Ο αείμνηστος αδελφός υπήρξε θερμός και ανυποχώρητος υπερασπιστής των απαραγράφτων δικαίων και της πανορθοδόξου ευθύνης του πανσέπτου Οικουμενικού Θρόνου», ανέφερε.
«Η εκδημία του αποτελεί μεγάλη απώλεια και για την και για την Μεγάλην Εκκλησία και για εμάς. Αυθορμήτως αποφασίσαμε να μεταβώμεν εις Λευκωσίαν για να προστώμεν την εξοδίου Ακολουθίας του εκλιπόντος Προκαθημένου το προσεχές Σάββατο», είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις