Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 3, μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται και ένας αστυνομικός.
Αυτόπτης μάρτυρας υπογράμμισε, μιλώντας στο Cnn, ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί, χωρίς, ωστόσο, να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε και Δήμαρχος του Στανούγκα, Andy Brake, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Φοβερό περιστατικό στην κοινότητά μας. Προσευχόμαστε για όλους τους πληγέντες».
Επί τόπου έσπευσε μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο βρίσκεται μεγάλος αριθμός περιπολικών, που έχουν αποκλείσει την περιοχή.
ΠΗΓΗ-www.zougla.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




