Τατάρ: «Πιέζουν για απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία»

Τατάρ: «Πιέζουν για απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία»

Πιέζουν για το θέμα των απευθείας πτήσεων από τη Ρωσία, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ μετά την επίσκεψή του στην έκθεση “World Travel Market” στο Λονδίνο, όπου το ψευδοκράτος έχει το δικό του περίπτερο

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ είπε ότι αν και δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις, οι προσπάθειές τους για να διασφαλίσουν ότι οι επιβάτες φθάνουν στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, χωρίς να αλλάξουν το αεροπλάνο, συνεχίζονται. «Σίγουρα κάτι θα αλλάξει. Δεν υπάρχει ακόμη βεβαιότητα για απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία, αλλά πιέζουμε σοβαρά αυτό το θέμα. Υπάρχουν εξελίξεις και είναι πολλά υποσχόμενο θέμα» είπε.

Πρόσθεσε ότι με έμπειρες ομάδες και σωστές προσεγγίσεις μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες, λέγοντας ότι η «τδβκ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, είναι ένα λαμπερό αστέρι στην ανατολική Μεσόγειο με τη φύση, τον πολιτισμό, τις νέες επενδύσεις και το νέο «αεροδρόμιο».

Το άνοιγμα του Βαρωσίου, συνέχισε, έφερε πολλούς τουρίστες στο ψευδοκράτος κι ευχαρίστησε το Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, και της Τουρκίας γενικότερα, για την προβολή και την προώθηση των κατεχομένων στο εξωτερικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE