Γυναίκα στην Ελλάδα εκβίαζε τον εραστή της και ζητούσε χρήματα για να μη μιλήσει στη γυναίκα του

Γυναίκα στην Ελλάδα εκβίαζε τον εραστή της και ζητούσε χρήματα για να μη μιλήσει στη γυναίκα του

Μία 42χρονη κατηγορείται ότι αξίωνε εκβιαστικά το ποσό των 50.000 ευρώ από 52χρονο, προκειμένου να μην αποκαλύψει στο οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον ότι διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση.

Η υπόθεση ερευνήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, όπου προσέφυγε με καταγγελία ο 52χρονος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο καταγγέλλων φέρεται να κατέθεσε, ακόμη, ότι η 42χρονη, υπήκοος Συρίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας απαίτησε από τον ίδιο την υπογραφή σχετικού εγγράφου για την από μέρους του καταβολή σε αυτήν 20.000 και 10.000 ευρώ.

Σε βάρος της αλλοδαπής γυναίκας σχηματίστηκε και θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα δικογραφία για απόπειρα εκβίασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE