Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η πληροφορία για το εργατικό ατύχημα, δόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 16:50 το απόγευμα, με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, να μεταβαίνουν στην περιοχή και να εντοπίζουν αναίσθητο τον 54χρονο, ο οποίος είχε καταπλακωθεί από τον γεωργικό του ελκυστήρα.
Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον 54χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.
Οι εξετάσεις για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό ατύχημα, συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ευρύχου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις