Υπουργικό: Μονόλεπτη σιγή εις μνήμην Αρχιεπισκόπου

Υπουργικό: Μονόλεπτη σιγή εις μνήμην Αρχιεπισκόπου

Μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του αποβιώσαντα σήμερα Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ τήρησε κατά την έναρξη της απογευματινής του συνεδρίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού ξεκίνησε στις 18.15. Το σώμα συνέρχεται υπό την προεδρία της Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου, μετά την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄, προκειμένου να αποφασίσει πώς θα τον τιμήσει η Πολιτεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE