Παράδειγμα προς μίμηση! Η Αστυνομία θέλει να τιμήσει τον άνθρωπο που έσωσε γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Παράδειγμα προς μίμηση! Η Αστυνομία θέλει να τιμήσει τον άνθρωπο που έσωσε γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Όχι ένα, αλλά χίλια μπράβο αξίζουν στον 50χρονο άνδρα από τη Λεμεσό, ο oποίος έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα από βέβαιο θάνατο.

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του, ο 50χρονος ενήργησε άμεσα σώζοντας την ηλικιωμένη, αφού εκείνη την ώρα η ίδια, είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στα χέρια της ομάδας σύνταξης του ToThemaOnine, βρέθηκε η επιστολή της Αστυνομίας Λεμεσού, στην οποία αναφέρεται η πρόθεση να τιμηθεί ο εν λόγω άνθρωπο και την όποια υπογράφει ο Αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Κκαφάς.

Επιπλέον, η επιστολή περιγράφει τα γεγονότα του περιστατικού.

Σημειώνουμε ότι ο 50χρονος σωτήρας δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομα του. Αυτός είναι και ο λόγος που στην επιστολή που ακολουθεί, βλέπετε κενά.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή της Αστυνομίας:​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE