Τα «όπλα» του Γιανέφσκι για να «κτυπήσει» την πρωτοπόρο

Τα «όπλα» του Γιανέφσκι για να «κτυπήσει» την πρωτοπόρο

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει η ΑΕΛ, απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Φυσικά, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Πάφο στο Τσίρειο, όπου όπλο της θα είναι από τη μία η ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες και φυσικά από την άλλη, θα έχει τον κόσμο της που θα την σπρώξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE