Τρεις νέες συλλήψεις για την δολοφονία του 41χρονου στις Κεντρικές Φυλακές

Τρεις νέες συλλήψεις για την δολοφονία του 41χρονου στις Κεντρικές Φυλακές

Άλλες τρεις συλλήψεις έγιναν για την υπόθεση δολοφονίας του 41χρονου Tansu Cidan, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του στις Κεντρικές Φυλακές, το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, που εκτίουν ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές, ηλικίας 22, 27 και 28 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, στη βάση της οποίας εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψής τους.

Οι νέες συλλήψεις ανεβάζουν τον αριθμό των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση στους έντεκα, αφού άλλα οκτώ πρόσωπα είχαν συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση από τις 28 Οκτωβρίου. 

Ο 41χρονος Tansu Cidan, που εξέτιε ποινή φυλάκισης, εντοπίστηκε νεκρός στις Κεντρικές Φυλακές, το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022. Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του προήλθε από κακώσεις σώματος. Κατά τη νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα για να τύχουν επιστημονικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE