Το Βαρωσιώτικο βάφτηκε... Μπλέ με Κίκο και Σάμπο!

Το Βαρωσιώτικο βάφτηκε... Μπλέ με Κίκο και Σάμπο!

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια του βαρωσιώτικου ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για τη 10η αγωνιστική αφού επικράτησε με 2-1 στο «Παπαδόπουλος». Σκόρερ οι Κίκο (7') και Σάμπο (43΄) για την Κυρία, ισοφάρισε προσωρινά ο Άδωνη στο 14' για τη Σαλαμίνα.

Το βαρωσιώτικο ντέρμπι άρχισε με... τρελό ρυθμό αφού μόλις στο 7' ο Κίκο άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE