Κώστας Καδής: Θα συμμετάσχει στην COP27 στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου

Κώστας Καδής: Θα συμμετάσχει στην COP27 στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου

Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, που πραγματοποιείται στην Αίγυπτο την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει οτι ο κ. Καδής θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, για το Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή 2022 (COP27).

Ο κ. Καδής θα συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος, στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα συμμετάσχει στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Κυπριακή Δημοκρατία σε συνεργασία με την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, προστίθεται.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Υπουργός θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του άλλων χωρών για θέματα της αρμοδιότητάς τους, ενώ θα υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας για θέματα περιβάλλοντος μεταξύ Κύπρου-Ουκρανίας και Κύπρου-Αρμενίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE