Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να αρθεί η αδικία εις βάρος των εκπαιδευτικών στα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του ΥΠΠΑΝ»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να αρθεί η αδικία εις βάρος των εκπαιδευτικών στα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του ΥΠΠΑΝ»

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών στα απογευματινά και βραδινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Επιτελείου, αναπτύχθηκε διάλογος για ζητήματα που αφορούν το εργασιακό καθεστώς των εκπαιδευτικών, τη βελτίωση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και εν γένει την εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί των απογευματινών και βραδινών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας, βιώνουν εδώ και χρόνια μία σοβαρή αδικία, που αφορά το καθεστώς αγοράς υπηρεσιών υπό το οποίο εργάζονται από το 2013.

Στόχος μας, είναι η προώθηση των αναγκαίων ρυθμίσεων προκειμένου να αποκτήσουν καθεστώς μισθωτού εργαζομένου, όσοι απασχολούνται με αγορά υπηρεσιών, αλλά οι συνθήκες εργασίας και τα καθήκοντά τους έχουν τα χαρακτηριστικά της εξαρτημένης μισθωτής εργασίας.

Παράλληλα, η περαιτέρω στήριξη των διαφόρων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΑΝ, αποτελεί καθήκον μας για να ευθυγραμμιστούμε με τον στρατηγικό στόχο της ΕΕ για την ανάπτυξη της δια βίου μάθησης για όλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE