Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Η επαναπροσέγγιση είναι καθοριστικής σημασίας για την επίλυση του Κυπριακού»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Η επαναπροσέγγιση είναι καθοριστικής σημασίας για την επίλυση του Κυπριακού»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του κεντρικού Εκτελεστικού Συμβούλιου του τουρκοκυπριακού Κόμματος Ενωμένη Κύπρος (BKP), πραγματοποίησε την Πέμπτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, συνοδευόμενος από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου και αντιπροσωπεία του κόμματος.

Κατά τη γόνιμη συζήτηση που διεξήχθη στα Γραφεία του BKP, ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τη στασιμότητα που παρατηρείται στο Κυπριακό, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αντιστραφεί η σημερινή πορεία του.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Πρόεδρος του BKP, Ιζέτ Ιζτζιάν, μετέφερε τις ευχές του προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για στις εκλογές.

Τόνισε πως, η εκλογή ενός φιλειρηνιστή πολιτικού που επιδιώκει λύση στη βάση της ΔΔΟ, μπορεί να συμβάλει θετικά στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού.

Για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, οι δικοινοτικές επαφές και δράσεις, η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, της συνεργασίας, της αλληλοκατανόησης και της κουλτούρας συμβίωσης μεταξύ Ε/κ και Τ/κ, διαδραματίζουν καίρια σημασία για την επίλυση του Κυπριακού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE