Επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι πέντε οπαδοί που τελούσαν υπό κράτηση

Επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι πέντε οπαδοί που τελούσαν υπό κράτηση

Σε δίκη ενώπιον του δικαστηρίου, που θα συνεδριάσει στις 8 Δεκεμβρίου, παραπέμφθηκαν οι πέντε οπαδοί που τελούσαν υπό κράτηση σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πέντε ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, εν αναμονή έναρξης της δίκης τους.

Το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους και ακύρωση της κάρτας φιλάθλου.

Οι πρώτοι τρεις είχαν συλληφθεί όταν ομάδα 30 περίπου οπαδών συγκρούστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ενώ οι άλλοι δυο συνελήφθηκαν την Τετάρτη, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και δημοσίευση των φωτογραφιών τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE