Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη που παρασύρθηκε από όχημα - Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη που παρασύρθηκε από όχημα - Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 30χρονη, μετά από τραυματισμό της σε οδική σύγκρουση που έγινε χθες στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.25μ.μ. χθες, ενώ 45χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Φραγκλίνου Ρούζβελτ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 30χρονη πεζή, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

Η 30χρονη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα εγκεφάλου και αφού διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE