LIVE Video: Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.
Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, απάντησε πώς θα είναι τα φετινά μας Χριστούγεννα σε σχέση με τα κρούσματα κορωνοϊού.
Όπως σχολίασε, «Ελπίζω ότι θα είναι πιο χαλαρά από κάθε άλλη χρόνια τα τελευταία τρία χρόνια. Ευελπιστώ ότι τα νέα στελέχη του ιού δεν θα μας προκαλέσουν ιδιαίτερο πρόβλημα, με άλλα λόγια θα συμπεριφερθούν όπως και τα υπόλοιπα στελέχη της Όμικρον»
Εξήγησε ότι τα νέα στελέχη ίσως οδηγήσουν στην αύξηση κρουσμάτων άλλα όχι σε δραματικούς αριθμούς.
Ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε ότι "Οι περισσότεροι αναμένουν ότι αν υπάρξει η έξαρση θα κορυφωθεί προς το τέλος του Νοέμβρη" και στη συνέχεια θα υπάρξει πτώση στον αριθμό κρουσμάτων. Ωστόσο εξήγησε ότι στην Κύπρο, ο ιός πάντοτε καθυστερούσε να έρθει και οι υποπαραλλαγές, αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον Δρ.Καραγιάννη ότι αν υπάρξει έξαρση στο νησί, " θα είναι γύρω στα μέσα του Δεκέμβρη που θα βλέπουμε αποκλιμάκωση ".
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις