Συνελήφθη η οδηγός που παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό - Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 30χρονη

Συνελήφθη η οδηγός που παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό - Σε  εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 30χρονη

Χειροπέδες στην 45χρονη οδηγό πέρασε η Αστυνομία, η οποία παρέσυρε και τραυμάτισε 30χρονη πεζή στη Λεμεσό, το βράδυ της Πέμπτης 03 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 30χρονη πεζή  υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πεζή φαίνεται να διασταύρωνε το δρόμο που κινείτο το όχημα που και οι εξετάσεις της Αστυνομίας επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο σημείο με σκοπό να διαφανεί η συμπεριφορά τόσο της οδηγού όσο και της πεζής μέσα στο δρόμο.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE