«Red Friday»: Σε τιμές ευκαιρίας 1000 ακίνητα από την Altamira Real Estate – Πότε ανοίγουν οι προσφορές

«Red Friday»: Σε τιμές ευκαιρίας 1000 ακίνητα από την Altamira Real Estate – Πότε ανοίγουν οι προσφορές

Οι ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλες για να περιμένεις μέχρι το Black Friday, γι’ αυτό η Altamira Real Estate παρουσιάζει και φέτος το Red Friday.

Τη μεγαλύτερη εκστρατεία της κυπριακής αγοράς ακινήτων η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός, και επιστρέφει για τρίτη διαδοχική χρονιά με ακόμη πιο εντυπωσιακές προσφορές, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Το φεστιβάλ ακινήτων της Altamira Real Estate σπάει κάθε ρεκόρ και περιλαμβάνει 1000 πραγματικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην αγορά.

Από την 1η Νοεμβρίου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το κοινό μπορεί να εντοπίσει την ευκαιρία εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, και να επιλέξει μοναδικά οικιστικά οικόπεδα, επιλεγμένα οικιστικά χωράφια, προνομιούχα αγροτεμάχια και τεμάχια κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα ακίνητα σε προσφορά

Τα επιλεγμένα ακίνητα διατίθενται σε πραγματικές τιμές προσφοράς και είναι έτοιμα για ανάπτυξη, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίησή τους. Απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, όσο και σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων και τα ανοίγματα προσφορών θα γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE