Καραμπόλα με το καλημέρα - Σύγκρουση 7 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο

Καραμπόλα με το καλημέρα - Σύγκρουση 7 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο

Μεταξύ τους συγκρούστηκαν 7 οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού γύρω στις 7:30 το πρωί, στο ύψος του Αγίου Σιλά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα οχήματα έχουν μετακινηθεί στο πλάι και της κατάστασης έχουν επιληφθεί οι ασφαλιστικές εταιρείες των οδηγών. Από τις συγκρούσεις υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

*φωτογραφία από το γκρουπ στο facebook «Cy Police Checkpoints»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE